ZINK & KOPERWERK

ZINK & KOPERWERK

Vaak bij een flinke regenbui is het essentieel dat u over een goede afwatering beschikt. Goed koper- en zinkwerk is dan van groot belang op uw dak. Een groot verschil tussen deze materialen is voornamelijk de kleur. Koper heeft een geelrode kleur en is flexibel. Hierdoor is het ideaal voor het maken van verschillende ontwerpen. Zink is vaak ook verkrijgbaar in meerdere structuren en heeft een zachtgrijze kleur. Het geeft ook een exclusieve uitstraling aan uw huis of gebouw en u heeft er weinig onderhoud aan.  Zink- en koperwerk hebben toch één ding gemeen. Het zijn beide zeer duurzame materialen!

Afhankelijk van uw voorkeuren, woning of pand en persoonlijke stijl kunt u kiezen tussen de twee materialen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ons vakkundig personeel kan u de voor- en nadelen van beide materialen toelichten. Daarnaast kan onze specialist uit persoonlijke ervaring spreken en hiermee u een advies meegeven voor uw situatie.

Jacobus Dakdekkers helpt u graag! Wij adviseren u graag over alles op het gebied van zink- en koperwerk. Bijvoorbeeld bij het kiezen van verschillende soorten zink en koperwerk en advies geven wanneer het noodzakelijk is om de zink of koperwerken op uw dak te vervangen. Wij kunnen u ook vertellen welk materiaal het beste is en welk het mooist staat voor uw woning of gebouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft zink- en koperwerk? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

ADVIES OP HET GEBIED VAN ZINK & KOPERWERK?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!