085-0603182 / 06-17506473

VOGELNEST

VOGELNEST

Het kan zijn dat vogels uw woning net zo prettig vinden als uzelf. Dit kan alleen wel een probleem worden als zij zich gaan nestelen onder de dakpannen en dakgoten. Er zijn een aantal plekken waar u vogelnesten zou kunnen tegenkomen:

  • Vogels gaan onder andere zitten tussen de kieren van dakpannen, wat geluidsoverlast kan veroorzaken. Vaak pikken ze uw dakbeschot of isolatie kapot, dit heeft nare gevolgen want zo ontstaat er rommel en kunnen er lekkages ontstaan.
  • Een andere populaire plek voor vogelnesten zijn dakgoten. Door de nesten daar te bouwen gaat de afvoer overstromen en veroorzaakt dit uiteindelijk tot waterschade.
  • Vogels kunnen ook hun nesten bouwen onder zonnepanelen. Het is daar warm en zorgt ervoor dat de eitjes altijd uitkomen.

Om te voorkomen dat hierdoor schade of lekkage ontstaat is het verstandig om daar iets aan te doen. Jacobus Dakdekkers is bereid nesten op een professionele manier te verwijderen. Dit doen wij met dakgootroosters, schoorsteenkappen en vogelschroten. Wij maken uw dak vogelvrij! Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden wat betreft daken. Voor al uw vragen en verschillende werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

UW DAK WEER VOGELVRIJ?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!