085-0603182 / 06-17506473

GRATIS DAKINSPECTIE

GRATIS DAKINSPECTIE

Met enige regelmaat is het verstandig om uw dak te laten inspecteren.  U weet in korte tijd direct wat de staat is van uw dak. Daarnaast kan een tijdige dakinspectie lekkage en schade voorkomen. Hiermee bespaart u kosten op de reparatie van uw dak. Tijdens een inspectie kunnen onze medewerkers kleine schades vinden die u zelf niet zo snel tegen zou komen. Zo kunnen er kleine lekkages zitten. Deze kleine schades kunnen vrij eenvoudig opgelost worden. Indien dit niet gedaan wordt, kunnen deze schades er uiteindelijk voor zorgen dat er grotere schade en/of wateroverlast ontstaat.

Naast alle kosten en wateroverlast, kan vocht dat vrij komt in de winter bevriezen en de kwaliteit van dakpannen aantasten. Hierdoor kunnen de dakpannen loskomen en kan er vocht en schimmel in uw huis ontstaan. Dit kunt u allemaal voorkomen door een eenvoudige, en bovendien gratis, dakinspectie.

Jacobus Dakdekkers voert graag een gratis dakinspectie voor u uit! Wij brengen u op de hoogte hoe uw dak er aan toe is en welke handelingen er verricht zullen moeten worden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft een gratis dakinspectie? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

VRAAG UW GRATIS DAK INSPECTIE AAN

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    GE√ŹNTERESSEERD IN GRATIS DAKINSPECTIE?

    Jacobus Dakdekkers helpt u graag!