085-0603182 / 06-17506473

DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

Voor het besparen van energie is dakisolatie een goede oplossing, veel warmte gaat namelijk verloren via het dak. Door dat op te vangen kunt u de warmte behouden en hoeft u minder te stoken. Zo verlaagt u uw energiekosten en doet u niet alleen uw portemonnee een plezier, maar ook het milieu! Zo zit u in de zomer en winter met aangename temperaturen. Met dakisolatie is veel winst te behalen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakisolatie. Van isolatieplaten, tot de goedkopere optie glaswol. De glaswol variant heeft als voordeel dat het onbrandbaar is, en dus een veilige optie is. Isolatieplaten zijn ook een vaak voorkomend product Ook kunt u kiezen voor de optie purschuim voor in de kleinste gaatjes en hoekjes. Dit materiaal is binnen enkele minuten een sterk isolerend product. Door een samenvoeging van stoffen ontstaat er binnen de kortste keren een materiaal wat uitstekend dient voor uw perfecte naadloze isolatie! Afhankelijk van uw type dak zoeken wij voor u het ideale isolatiemateriaal, aan de binnen of buitenzijde van uw dak.

Overweegt u om uw dak te isoleren, en wilt u advies voor de beste keuze voor uw woning? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder. Zo zit u er snel weer warmpjes bij!

Kosten

In de meeste gevallen wordt een groot deel van de stormschade vergoed door uw verzekeraar. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Samen met de verzekeraar bepalen wij het schadebedrag zodat u nergens naar hoeft te kijken! Wij kunnen u uw zorgen uit handen nemen zodat u binnen de kortste keren weer zorgeloos kan genieten van een huis zonder stormschade!

Neem daarom direct contact met ons op als u stormschade heeft! Jacobus Dakdekkers staat altijd voor u klaar. Onze werknemers repareren uw dak met materiaal van de beste kwaliteit.

OVERWEEGT U OM UW DAK TE ISOLEREN?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!