085-0603182 / 06-17506473

SHINGLES DAKEN

SHINGLES DAKEN

Shingles worden vaak gebruikt voor schuurtjes, balkons, overkappingen, huizen en andere gebouwen. Het eindresultaat heeft een decoratief uiterlijk. Ze zijn in allerlei verschillende soorten en maten beschikbaar waardoor u kunt kiezen uit een groot assortiment. Daarnaast zijn shingles daken makkelijk te leggen en daarom een populaire optie. Voor de hoeken of de nok zijn speciaal gevormde shingles beschikbaar waardoor ook deze eenvoudig af te werken zijn. Tot slot zijn ze erg licht, waardoor ze grotendeels op elk schuin dak gelegd kunnen worden en houden ze tegelijk uw huis compleet waterdicht.

Shingles zijn stukjes die over elkaar heen gelegd worden. Op deze manier kan je alle kanten op en is het op deze manier flexibel te leggen. Shingles zijn waterdicht, duurzaam en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ze gaan ongeveer 20 jaar mee, dus het is aangeraden om de shingles om de tijd te vervangen. Er zijn wel veel kwaliteitsverschillen tussen de verschillende shingles. Dus de keuze is groot.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft shingles daken? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat. U kunt ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden. Zo kunnen wij (spoed)reparaties uitvoeren, uw dak reinigen en nog veel meer! Ons vakkundig personeel beschikt over de nodige kennis en de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij u dan ook verzekeren van de beste kwaliteit en service.

GE√ŹNTERESSEERD IN EEN SHINGLES DAK?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!