085-0603182 / 06-17506473

SCHOORSTEEN

SCHOORSTEEN

Een schoorsteen is een zeer belangrijk onderdeel in uw woning. Het is dan ook van groot belang dat deze met enige regelmaat wordt gecontroleerd en eventueel gerenoveerd. Laat deze klus uitvoeren door een van de vakmensen van Jacobus Dakdekkers. Zij zijn zeer ervaren op het gebied van daken en beschikken over de juiste kennis en middelen om een goede inspectie en eventueel reparatie uit te voeren. Wij staan ieder moment van de dag voor u klaar en verzekeren u van kwaliteit en service. Daarnaast zullen wij vooraf elke klus u duidelijk uitleggen wat de plannen zijn en welke kosten hieraan verbonden zitten. Zo weet u altijd wat u mag verwachten en waar u aan toe bent.

Door uw schoorsteen regelmatig te inspecteren voorkomt u problemen. Doordat een schoorsteen vaak aangetast wordt door het gebruik, zowel aan de binnen als de buitenkant, is het verstandig om de conditie van de schoorsteen te onderhouden. Door de hitte kunnen er scheuren ontstaan waardoor regenwater naar binnen kan dringen, wat gevolgen kan hebben als schimmel, houtrot en zelfs lekkage. Ook onverbrande deeltjes kunnen zich hechten aan de wand waardoor er een kans bestaat op schoorsteenbranden. Wij begrijpen dat dit niet prettig is als dit gebeurd. Daarom adviseren wij u om uw schoorsteen tijdig te laten onderhouden, zodat u onder andere brand voorkomt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft een schoorsteen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

IS UW SCHOORSTEEN TOE AAN ONDERHOUD?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!