085-0603182 / 06-17506473

DAKORNAMENT

DAKORNAMENT

Vaak is een dakornament uitgezocht op basis van de sfeer van uw woning of uw persoonlijke smaak. Het is een unieke afwerking voor alle allerlei verschillende daken. Daarom is het fijn als u er lang van kunt genieten en dat het een echte toevoeging is aan uw huis. Het is dan ook noodzakelijk dat het dakornament met enige regelmaat onderhouden wordt. Doet u dit niet of laat u dit niet doen? Dan loopt u het risico dat het dakornament de uitstraling van uw huis of pand zal verpesten.

Het zou zonde zijn als het door hitte, regenval of vuil het ornament beschadigd raakt. Daarom biedt Jacobus Dakdekkers ook service voor uw dakornamenten. Zelfs met veel verschillende zinken of koperen ornamenten zoals pironnen, ossenogen, schoorsteenkappen, windvanen is ons team bereid uw ornament weer op te knappen. Wij zorgen dat uw dak weer op en top wordt afgewerkt. Door onze jarenlange ervaring heeft uw woning weer snel een stralende en unieke uitstraling.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u een dakornament wilt aanschaffen. Jacobus Dakdekkers kan u diverse varianten bieden. Voor vrijwel iedere woning is er wel een passend ornament. Daarnaast heeft uw persoonlijke stijl en de stijl van het huis of pand vaak een grote invloed op de keuze. Voor advies over welk ornament geschikt is voor uw situatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Jacobus Dakdekkers helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden wat betreft daken. Bijvoorbeeld bij het kiezen van verschillende soorten dakornamenten en advies geven wanneer het noodzakelijk is om de dakornamenten op uw dak te vervangen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft een dakornament? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

OP ZOEK NAAR EEN UNIEK DAKORNAMENT?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!