085-0603182 / 06-17506473

LEIEN DAKEN

LEIEN DAKEN

Een leien dak geeft een mooie uitstraling aan uw woning. Daarnaast isoleert het goed en is het stormvast. Er zijn twee verschillende soorten leien: natuurleien en kunstleien. Natuurleien is onderhoudsvriendelijk en laat weinig tot geen water door. Een nadeel is wel dat het veel tijd en vakmanschap kost om het aan te leggen en het is niet optimaal tegen weersinvloeden. Kunstleien wordt gemaakt in een fabriek en is daardoor betrouwbaarder en goedkoper.

Uiteraard moet u de leien goed onderhouden om lekkages te voorkomen. Gelukkig kan u via de buitenkant makkelijk zien of uw dak aan onderhoud toe is maar wij kunnen dit ook voor u doen. Het regelmatig schoonmaken van uw leien dak heeft een grote positieve invloed op de levensduur.

Naast dat leien geschikt is voor het bedekken van daken, is het ook geschikt voor gevelbekleding. Hierdoor kunt u een mooie overloop creƫren tussen het dak en de gevel. Dit zorgt voor een strakke en authentieke uitstraling.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft leien daken? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

GEƏNTERESSEERD IN EEN LEIEN DAK?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!