SPOEDSERVICE

24/7 SPOEDSERVICE

Soms kan het gebeuren dat door omstandigheden er schade ontstaat aan uw dak. Dat kan schade zijn die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Denk hierbij aan lekkage, losliggende dakbedekking of vallende dakpannen. Het is belangrijk dat u absoluut niet zelf het dak op gaat om te kijken of u schade heeft. Dit is levensgevaarlijk! Laat dit doen door een professional. Daarvoor zijn wij er om u te helpen! Wij kijken of het nodig is om uw dak te laten repareren en adviseren u vervolgens over de mogelijkheden.

Ons team helpt u graag met kiezen van het juiste materiaal voor het repareren van uw dak. Of dat u nu een beschadigd dak op uw huis, aanbouw, bijgebouw of bedrijfspand of bij andere gebouwen. Geen probleem! Bij spoedklussen bieden wij de beste en uiteraard snelste service. Wij staan met een team klaar om u zo snel mogelijk te helpen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De ervaren werknemers van Jacobus Dakdekker beschikken over de juiste kennis en materialen om het probleem voor u op te lossen. Wij komen spoedig bij u langs om de situatie te bekijken en onze oplossing uit te voeren. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en service op ieder moment van de dag. Natuurlijk maken wij ook inschatting hoeveel dit u gaat kosten. Voor al uw vragen en verschillende werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Dus maakt u zich geen zorgen in tijden van nood, Jacobs dakdekkers staat paraat! Wij helpen u graag!