085-0603182 / 06-17506473

STORMSCHADE

STORMSCHADE

Soms komt het voor dat door onstuimig weer, bijvoorbeeld een storm of heftige neerslag, uw dak beschadigd raakt. Deze schade is helaas niet te voorkomen, maar wel op te lossen door de juiste reparaties. Allereerst is het verstandig om het dak te inspecteren. U kunt zelf kijken door even een rondje om het huis of gebouw te lopen, maar ga absoluut niet zelf het dak op! Dit is levensgevaarlijk. Dakpannen kunnen namelijk loskomen of gedeeltes van het dak kunnen afbreken. Dit is voor u zelf een nare ervaring en het levert extra schade aan uw huis of gebouw op.

Daarnaast ontstaan er vervelende situaties door een lekkage, denk hierbij aan vocht, schimmel en andere gevolgen. Wij raden u daarom aan om zo snel mogelijk een erkend dakdekkersbedrijf in te schakelen. Jacobus Dakdekkers helpt u graag hierbij! Wij adviseren u of het nodig is om de stormschade te verhelpen en weten de juiste manier om dit te doen. Daarnaast begrijpen wij dat problemen aan uw dak snel opgelost moeten worden. Daarom zijn wij een expert om hier snel op in te spelen. Onze ervaren medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar met onze spoedservice.

Kosten

In de meeste gevallen wordt een groot deel van de stormschade vergoed door uw verzekeraar. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Samen met de verzekeraar bepalen wij het schadebedrag zodat u nergens naar hoeft te kijken! Wij kunnen u uw zorgen uit handen nemen zodat u binnen de kortste keren weer zorgeloos kan genieten van een huis zonder stormschade!

Neem daarom direct contact met ons op als u stormschade heeft! Jacobus Dakdekkers staat altijd voor u klaar. Onze werknemers repareren uw dak met materiaal van de beste kwaliteit.

GE√ŹNTERESSEERD IN STORMSCHADE HERSTEL?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!