DAKREINIGING

DAKREINIGING

Om het uiterlijk, maar ook de conditie van uw dak te verhogen, is het reinigen van uw dak niet geheel onnodig. Vaak door weersomstandigheden of begroeiing is de kans op scheuren aanwezig als dat niet vroegtijdig word onderhouden. Voorbeelden hiervan zijn mos en algen. Dit vermindert de levensduur van uw dak drastisch. Door uw dak zo nu en dan te reinigen kunt u de levensduur verhogen. U voorkomt dan ook schade en andere overige kosten op lange termijn.

Wij reinigen uw dak met heet waterspuiten onder hoge druk en kunnen hierna eventueel nog reinigingsmiddel toepassen. Uw huis ziet er na de reiniging ook nog eens op en top uit! Een goede verzorging heeft een positief effect op de levensduur van uw dak en zo ook op uw woning!

Om uw dak te laten functioneren en zijn mooie uitstraling te laten behouden, kunt u het best een erkend dak reinigingsbedrijf inschakelen. Jacobus dakdekkers is de specialist voor het reinigen van uw dak. Wij maken uw dak volledig schoon, zodat mankementen worden voorkomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft dakreiniging? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

IS UW DAK TOE AAN REINIGING?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!