NOKVORST

NOKVORST

Uw dak kan door de weersomstandigheden aangetast worden. Vaak zorgt dit voor afname van de kwaliteit. Dit komt doordat het cement dat zich tussen de delen bevindt aangetast wordt. Zo kan er vocht tussen komen dat in de winter bevriest en zo scheuren veroorzaakt. Hierdoor kunnen dakpannen loslaten en ontstaan er lekkages. Daarom is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden.

Nokvorsten zijn speciale dakpannen. Nokvorsten zorgen ervoor dat de twee helften van uw dal samen worden gevoegd. Deze dakpannen zijn dan ook aan de bovenste gedeeltes te vinden. Om de twee helften van uw dak goed samen te kunnen brengen, zijn nokvorsten halfrond. Deze pan overkapt de naden goed zodat er een waterdicht geheel ontstaat.

Jacobus Dakdekkers helpt u graag! Onze ervaren medewerkers staan iedere dag, heel de dag voor u klaar. Door de juiste kennis met de beste materialen te combineren, kunnen wij u kwaliteit en service garanderen. Jacobus Dakdekkers zijn specialist in adviseren, repareren, renoveren en vervangen van vrijwel alles op het gebied van nokvorsten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden wat betreft nokvorsten? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

OP ZOEK NAAR NOKVORSTEN?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!