085-0603182 / 06-17506473

DAKGOTEN

DAKGOTEN

Ook voor de reparatie van uw dakgoot kunt u ook bij Jacobus Dakdekkers terecht. Een dakgoot zorgt voor het opvangen van regen, sneeuw en hagel. Deze is dus niet weg te denken bij uw dak en heeft en door de wisselende weersomstandigheden goede verzorging nodig.  U kunt niet alleen voor reparatie maar ook voor vervanging of herstel van uw goot bij ons terecht.

Het kan ook zo zijn dat uw goot permanente schade heeft opgelopen. Het is dan van groot belang dat u deze dakgoot laat vervangen zodat de waterafvoer kan blijven functioneren. Er zijn tegenwoordig diverse soorten dakgoten gemaakt van verschillende materialen. Voor de juiste keuzes wat betreft renovatie of reparatie zijn wij bereid u de kennis en adviezen te bieden die u nodig hebt. Het kan ook zijn dat de dakgoot verstopt raakt, in dat geval is het belangrijk dat dit snel verholpen wordt. Dit kan ontstaan door vallende bladeren of takken. Het gevolg is dat het water niet meer weg kan en zo ontstaat er een lekkage.

Jacobus Dakdekkers helpt u graag met alle werkzaamheden wat betreft daken. Wij raden u aan om minimaal één keer per jaar uw dakgoot te laten behandelen door een dakgootspecialist. Heeft u een nieuwe woning en twijfelt u over de keuze van uw dakgoot of wilt u ons ergens anders voor inschakelen? Voor al uw vragen of werkzaamheden rondom de dakgoot kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

REPARATIE OF UW DAKGOOT LATEN VERVANGEN?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!