DAKPANNEN

DAKPANNEN

Dakpannen worden al vele jaren gebruikt voor de dakbedekking van uw huis. Op de meest huizen in Nederland zijn dakpannen gelegd. Dit is vrij logisch want daken met dakpannen zijn veiliger bij brand in vergelijking met bijvoorbeeld een rieten dak. Door de wisselende weersomstandigheden in ons land heeft uw dak veel te verduren. Dakpannen zijn dan ook beter bestemd en beschermend hiertegen. Ook zijn de kosten van een dakpannen heel laag en gaan ze tot wel honderd jaar mee. Wanneer één of een paar dakpannen schade op hebben gelopen, zijn deze vrij eenvoudig te verwisselen en zullen de kosten klein zijn.

Wilt of moet u uw dakpannen vervangen? Dan wilt u natuurlijk weten welke u van de velen soorten moet kiezen. Een nieuwe dakpan uitzoeken kan soms lastig zijn, omdat er een groot aanbod is aan verschillende dakpannen. Bij het kiezen van de goede dakpannen moet rekening worden gehouden met het model, de grootte, de kleur en de kwaliteit van de dakpan. Indien u er zelf niet helemaal uit komt of als u wilt controleren of u wel de juiste heeft gekozen, kunt u contact opnemen met onze vakkundige medewerkers.

De voordelen van dakpannen:

  • Ze hebben een enorm lange levensduur
  • Dakpannen kunnen plaatselijk vervangen worden in geval van schade
  • Ze hebben weinig onderhoud nodig
  • De zeer goede bestandheid tegen verschillende soorten neerslag en vrieskou
  • Het is mogelijk om exemplaren op het dak snel te verwisselen als u op een bepaalde plek last krijgt van daklekkage
  • De mogelijkheden zijn eindeloos, wij bieden u een groot assortiment qua model, de kleur en de kwaliteit. Zo zit er altijd een soort bij dat bij uw huis past!

Bij Jacobus Dakdekkers kunt u terecht voor advies over het kiezen en leggen van uw nieuwe dakpannen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van uw dakpannen en het reinigen van uw dak. Voor al uw vragen en informatie over verschillende werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

DAKPANNEN LATEN LEGGEN?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!