085-0603182 / 06-17506473

DAKKAPELLEN

DAKKAPELLEN

Overweegt u om een dakkapel te laten plaatsen? Dat is een goede keuze als het gaat om lichtinval en ruimte! Door een dakkapel toe te voegen aan uw woning creëert u onder andere meer ruimte en zorgt u voor meer licht in de ruimte. Een ander voordeel van een dakkapel is dat het de waarde van uw woning verhoogt. Tot slot zorgt een dakkapel ervoor dat u meer beloopbaar woonoppervlak heeft en de ruimte vergroot wordt. Meestal is er de keuze tussen een houten, kunststoffen of polyester variant. Zo kunt u uitkiezen wat het best bij uw woning past.

Wanneer u een dakkapel gaat laten plaatsen, is het ook een zeer praktisch moment om de nodige aanpassingen aan uw bestaande dak te maken. Onze medewerkers kunnen u in korte tijd de status van uw dak vertellen. Met deze informatie kunt u de afweging maken om uw dak eerder te laten isoleren, renoveren of reinigen om van alle werkzaamheden in één keer af te zijn. Met een nieuw dak krijgt uw woning een mooie nieuwe uitstraling. Zo kunt u de keuze maken om van bijvoorbeeld dakpannen over te stappen naar een leien of shingles dak.

Jabobs Dakdekkers is een gespecialiseerd bedrijf dat u helpt bij het uitzoeken en plaatsen van een nieuwe dakkapel. Wij werken met een team van specialiseren die een professioneel resultaat leveren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van een dakkapel? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor direct advies op maat.

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN?

Jacobus Dakdekkers helpt u graag!