Isoleren dak Sliedrecht

De meeste warmte gaat via het dak naar buiten. Tenminste als uw woning geen of een slechte dakisolatie heeft, gemiddeld gaat zo’n 25% tot 30% van de warmte in huis verloren via het dak. En zo komt er dus veel kou naar binnen. Daarvoor bieden wij van Jacobus Dakdekkers de oplossing! Als u kiest voor isoleren van uw dak , zorgen wij er met onze jarenlange ervaring voor dat u niet in de kou hoeft te zitten.

Verschillende soorten isoleren dak Sliedrecht

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van isoleren dak Sliedrecht . Glaswol bijvoorbeeld, dat is een goedkoop materiaal met geluidswerende eigenschappen. Daarnaast kunt u kiezen voor purschuim, dat is een flexibel materiaal dat zelf in de kleinste hoekjes en gaatjes kan worden aangebracht. Ook zijn isolatieplaten mogelijk, die zorgen voor een snelle isolering dankzij het grote oppervlak.

Voor elk soort dak is wel een vorm van dakisolatie geschikt. Afhankelijk van de constructie van het dak wordt de isolatie aan de binnenkant of aan de buitenkant aangebracht Welk materiaal voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal aspecten. Onze medewerkers kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over onze werkzaamheden op het gebied van isoleren dak en materialen indien u er zelf niet uitkomt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de service isoleren dak van uw dak of zou u graag meer informatie willen over Jacobus Dakdekkers? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@dakdekkersbedrijf-jacobus.nl  of door te bellen naar 06 175 064 73.

Isoleren dak [pb-city]

CONTACT

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Isoleren dak Sliedrecht

    Jacobus dakdekkers helpt u graag!