Dakbedekking plat dak Ridderkerk

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw dakbedekking plat dak Ridderkerk ? Dan zijn wij van Jacobus Dakdekkers de ideale oplossing voor u! Wij adviseren u op het gebied van dakbedekking plat dak Ridderkerk en voeren de werkzaamheden voor u uit.

Goede dakbedekking is erg belangrijk. Goed onderhouden platte daken kunnen zeer lang zonder problemen meegaan. Op een bepaald moment, na ongeveer 25 jaar, is de toplaag van uw dak aan vervanging toe. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er geschikt is voor uw dak. Wij zijn u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen waaronder dakbedekking plat dak. Wij leveren voor uw platte dak een veelvoud aan producten en diensten, waaronder:

 • Dakafwerking op verschillende manieren zoals zinkwerk, lichtkoepels, waterafvoeren en dakdoorvoeren.
 • Alle soorten dakbedekking waaronder bitumineuze dakbedekking, EPDM dakbedekking en kunststof dakbedekking
 • Dakveiligheid, zonnepanelen en isolatiemateriaal
 • Dakrenovaties
 • Vrijblijvende dakinspecties

Plan van aanpak

De bovenstaande diensten kunnen wij voor u mogelijk maken. Na onze dakinspectie zullen wij beginnen met het maken van een plan van aanpak en het zoeken van de juiste materialen. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg met u. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de benodigde materialen bij u worden geleverd, waarna we de dakbedekking plat dak mogelijk kunnen maken.

Contact

Heeft u interesse in de service dakbedekking plat dak of zou u graag meer informatie willen over Jacobus Dakdekkers? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@dakdekkersbedrijf-jacobus.nl of door te bellen naar 06 175 064 73.

Dakbedekking plat dak [pb-city]

CONTACT

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Dakbedekking plat dak Ridderkerk

  Jacobus dakdekkers helpt u graag!