Dak constructie Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw dak constructie Dordrecht ? Wij bieden u een oplossing! Wij adviseren u op het gebied van dak constructie en voeren de werkzaamheden voor u uit.

Bij het bouwen of verbouwen van uw woning is het vanzelfsprekend dat u een dak plaatst over uw woning. Dit is natuurlijk een essentieel onderdeel van het huis. Een stevig dak begint bij een goede dak constructie, daarom is het belangrijk dat de juiste keuzes gemaakt worden.

Nieuw dak constructie Dordrecht

Als je bijvoorbeeld te maken hebt met gordingen die door vocht of insecten zijn gaan rotten, dan zal je het hele dak moeten vernieuwen omdat de veiligheid van de dak constructie in gevaar komt. Als de balken van je dak constructie doorzakken door een te zware belasting of constructiefout, dan is een volledige dakrenovatie echter niet altijd noodzakelijk. Soms kunnen er enkele balken vervangen worden, om zo de dak constructie te verstevigen.

Wij van Jacobus dakdekkers helpen u graag hierbij. Als u de dak constructie  aan ons overlaat scheelt dit u een hoop stress en zorgen. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Contact

Heeft u interesse in de service dak constructie of zou u graag meer informatie willen over Jacobus Dakdekkers? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@dakdekkersbedrijf-jacobus.nl of door te bellen naar 06 175 064 73.

Dak constructie [pb-city]

CONTACT

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Dak constructie Dordrecht

    Jacobus dakdekkers helpt u graag!